reklama 11D

Pardubickými šampiony jsou Faltejsek a Olehla

Až do posledního okamžiku závěrečného dostihového mítinku nebylo jasné, který z jezdců se stane překážkovým šampionem pardubického závodiště. Výsledky úplně posledního dostihu dne ale rozhodly ve prospěch Jana Faltejska a Čestmíra Olehly...
24.10.2015 22:07  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

O titul šampionajezdce se na dálku utkali žokejové Jan Faltejsek a Josef Bartoš, do hry ale mohli ještě promluvit i Jaroslav Myška či Jan Kratochvíl. Zatímco první dvojice měla vítězství sedm, druhá dvojka měla o bod méně. V posledním dostihu však nikdonich nezvítězil, ale Jan Faltejsek dokončil na třetím místě a rozhodl tak o svém vítězstvíšampionátu. Svou roli sehrálo více druhých míst, než nasbíral Josef Bartoš. Šampion byl svým vítězstvím překvapen, stejně jako šampion mezi trenéry Čestmír Olehla. Jeho svěřenci na pardubickém závodišti letos posbírali devět vítězství.

Oba siPardubic odvezli tak trochu netradiční ceny. Místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s. Michael Skalický jim oběma předal „koně na tyči“. Zatímco Čestmír Olehla prohlásil, že tento nový svěřenec bude mít ve stáji čestné místo, Jan Faltejsek se jej rozhodl pustit do výběhu. Musím ho nechat trochu dospět,“ zavtipkoval. Dávku humoru oba šampioni předvedli i při čestném kolečku. A unést se nechal také moderátor Petr Městka, který tento dostih náležitě okomentoval.

Zdroj: Tisková zpráva DS Pardubice




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE