reklama 11B

Vydařený pátek pro Emmu de Moussac v Olivě

ikonka

Sestry Emma a Charlotte Augier de Moussac nechyběly na startu pátečních soutěží dne 3. listopadu v rámci mezinárodních skokových závodů CSI v Olivě. Tentokrát se opět více dařilo Emmě, která si dojela v soutěži Silver Tour pro pěkné osmé místo…
03.11.2017 16:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac sedlala během pátečního dne svého valacha Brighton Bay. Na parkuru 140 centimetrů vysokém, který se jel při Silver 3, předvedla česká jezdkyně bezchybný výkon. O pořadí rozhodoval čas, který přisoudil této dvojici pěkné osmé místo. Na sedmou příčku přitom česká jezdkyně ztratila jen dvě desetiny vteřiny.

Emma Augier de Moussac startovala dále s Bellou Brown v nejtěžší soutěži pátečního dne, což byl parkur s výškou překážek 145 centimetrů a patřil mezi soutěže, které se jezdcům započítávají do Longines žebříčku. V početně obsazené soutěži se hned 22 jezdcům podařilo absolvovat základní část soutěž bezchybně a postoupit do druhé fáze. To bohužel nebyl případ české dvojice, která na parkuru inkasovala 9 trestných bodů za dvě shození. To nakonec nestačilo ani na umístění v první polovině výsledkové listiny.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE