reklama 11D

Čtvrteční druhé místo Emmy de Moussac na CSI Oliva

ikonka

Během čtvrtečního dne 26. října nechyběla na startu mnoha soutěží česká jezdkyně Emma Augier de Moussac. Se svými svěřenci závodila v rámci dalšího dne na mezinárodních skokových závodech CSI Oliva. Nejlépe skončila tento den na druhé pozici…
26.10.2017 19:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejlepšího výkonu dne dosáhla Emma Augier de Mousssac v sedle Corindy vd Reesthoeve, a to na parkuru 125 centimetrů vysokém. Soutěž se v rámci Silver 1 jela na čas a jezdkyně jako jedna z mála pokořila hranici 70 vteřin. Mezi ní a třetí příčkou byl rozdíl zhruba pěti vteřin.

Bezchybný výkon si ten den připsala i s pětiletou klisnou Hind. Soutěž určenou pro mladé koně absolvovala bezchybně v první i druhé fázi.  

Ve vyšších soutěžích na parkurech do 145 centimetrů sedlala tato česká reprezentantka Kanonju a Bellu Brown. S oběma klisnami se však během čtvrtka nevyvarovala shozením a její výsledek v obou soutěžích nestačil na přední umístění.

Její sestra Charlotte Augier de Moussac startovala ve čtvrtek s Jules Verne DB, a to rámci Silver 3 na parkuru 140 centimetrů vysokém. Po jedné chybě si jezdkyně dojela pro sedmnácté místo výsledkové listiny.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE