reklama 11B

Vydařená sobota Doležala při CSI Michalowice

ikonka

Ani v sobotu 27. října nechyběla na startovních listinách soutěží v rámci polských mezinárodních závodů CSI Michalowice česká vlajka. Vydařený den má za sebou především Filip Doležal, který se radoval z pátého a desátého místa…
27.10.2018 20:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Tento český jezdec uzavíral čistým výsledkem elitní pětku v soutěži určené pro šesti- a sedmileté koně, kde na parkuru vysokém 125/130 cm sedlal Chaccamilu. Ve stejné soutěži nechyběl ani Aleš Opatrný, který taktéž protnul cílovou pásku v sedle Forewer s nulou, ale čas této dvojice stačil až na 11. místo.

I v soutěži s výškou překážek 130 cm v rámci CSI2* se pod českou vlajkou nejvíce dařilo Filipovi Doležalovi. Český reprezentant i v této zkoušce předvedl bezchybnou jízdu a s First Edition se nakonec radoval ze 14. příčky.

Stejnému jezdci se vydařil také start v nejvyšší soutěži sobotního programu. Filip Doležal spolu s Exclusive Demeterem skončil těsně za branami rozeskakování, protože v základním kole počítal jeden trestný bod za překročení času. Tento výsledek tak stačil na elitní 10. místo. S jednou chybou dokončil tuto soutěž Aleš Opatrný v sedle Idaria Van Het Netehof a uzavřel tak druhou desítku výsledkové listiny.

Výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Dava Palej




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE