reklama 11A

Devátá příčka Opatrného při CSI Michalowice

ikonka

V polských Michalowicích se od čtvrtečního dne 25. října startuje v rámci druhého závodního týdne mezinárodních závodů CSIYH a CSI2*. Na startu opět nechybí čeští jezdci. V nejtěžší soutěži dne si dojel pro devátou příčku Aleš Opatrný…
25.10.2018 19:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O závěr úvodního dne se postarala skoková soutěž 140 centimetrů vysoká, která se jela při Diamond Round. Ve dvoufázovém skákání podal nejlepší český výkon Aleš Opatrný, který s VDL Fakirem ani jednou nechyboval. V druhé části se dostal do cíle v čase 32,85 vteřiny, což ho zařadilo na deváté místo konečného pořadí.

Do druhé fáze se tento jezdec dostal i s Idariem van het Netehof. S ním si poradil s druhou fází o více jak sedm vteřin rychleji, dvě chyby však nakonec znamenaly 14. příčku ve výsledkové listině.

Nebýt jedné chyby s Chachou na parkuru 130 centimetrů vysokém, těšil by se Aleš Opatrný z umístění v elitní pětce. Takhle na něj v soutěži na čas zbylo 12. místo.

V soutěži Big Tour podal nejlepší český výkon Jiří Hruška s Oridou-M, který dokončil soutěž 135 centimetrů vysokou s jednou chybou a pomalejším časem.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: Dava Palej  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE