reklama 11D

Opatrný čtvrtý v pátečním vrcholu CSI Michalowice

ikonka

V závěru pátečního programu 26. října se v rámci CSI2* Michalowice skákalo v soutěži započítávané do žebříčku Longines, kde překážky měřily 145 cm. Bezchybným výsledkem si v této zkoušce dojel pro čtvrté místo Aleš Opatrný…
26.10.2018 20:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Tento český jezdec sedlal v náročném parkuru s výškou překážek 145 cm Clintgolda, se kterým se mu podařilo protnout cílovou pásku bez trestných bodů. To se ze startovního pole více jak třiceti koní podařilo šesti dvojicím. Aleš Opatrný se s časem 67,74 vteřiny postavil na čtvrtou příčku.

Shodný výsledek čtyř trestných bodů počítaly v Gold Round CSI2* na překážkách vysokých 140 cm dvě šesté dvojice. Na devatenáctou příčku se postavil Aleš Opatrný spolu s Idariem Van Het Netehof, za kterého se na dvacáté místo probojoval Filip Doležal spolu s Reasonem de Ganad.

Těmto jezdcům se dařilo také v soutěži určené pro šesti- a sedmileté koně, kde ani jednou nechybovali. Filip Doležal se tak spolu s Chaccamilou radoval z osmého místa. Aleš Opatrný se zde představil hned se dvěma svěřenci a připsal si v sedle Areta desátou a v sedle Forewer čtrnáctou příčku.

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM
ilustrační foto: Dava Palej




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE