reklama 11C

Výběr hřebců do plemenitby PK CS 2014

Ve dnech 21. a 22. listopadu proběhne v areálu ERC Mnětice další Výběr hřebců do plemenitby plemenné knihy slovenský teplokrevník. Přihlášeno je 30 dvouletých hřebců a také trojlístek starších. Přinášíme podrobnosti o programu i přihlášených…
20.11.2014 20:06  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D

Loňský vítěz z Nesměně Champagnero. Foto Josef Malinovský

Oficiální zahájení je naplánováno na páteční 11:00. Poté proběhne předvádění na tvrdém povrchu a od jedné hodiny skok ve volnosti dvouletých hřebců. V sobotu program pokračuje předvedením starších hřebcůzápisu do PK, a to od 9:30. O hodinu později budou opět skákat mladí dvouletí hřebci ve volnosti. Tyto dva dny uzavře vyhlášení výsledků.

Z mladších hřebců se příchozí mohou těšit na dva potomky hřebců Diamant de Semilly, Arko III, Conway-T a Corrado I. Jako jediný zde bude mít hned tři dvouleté hřebce Darco – jedná se o koně Darcossini, Dartoni a Esman.

Ze straších hřebců se představí Acaston (po Aristo Z), Homburg  (po Hochadel) a El Paso II (po Escudo I).

Všichni hřebci budou předváděni předváděči zajištěnými pořadatelem, majitelé nebudou připuštěni do prostoru předvadiště. Hřebci musí být na předvádění připraveni (znalí předvádění). Zjevně nepřipravený hřebec bude z předvádění vyloučen. Povinné podkování hřebců na přední končetiny a zapletení hřívy.

Komise: prof. Ing. Marko Halo, PhD., MVDr. Vít Holý, Ing. Dušan Vantroba, Ing. Jan Šíma, Alois Starosta

 

Kompletní seznam přihlášených hřebců naleznete ZDE.  Na stránky ERC Mnětice se dostanete TADY.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }