reklama 11C

Výběr hřebců do plemenitby CS v Mněticích

Po dva listopadové dny, konkrétně 21. a 22., se v ERC Mnětice uskuteční výběr hřebců do plemenitby plemenné knihy slovenského teplokrevníka. Společně s hřebci se při doprovodném programu představí i nejlepší tříleté klisny tohoto plemene…
25.10.2014 11:10  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C

Mladí hřebci budou mít možnost si vyzkoušet skok ve volnosti již ve čtvrtek, v pátek a sobotu se uskuteční oficiální program. Ten začne devátou hodinou, kdy se budou kontrolovat dokumenty, popis a na programu stojí také měření. Oficiální zahájení je připraveno na 11 hodin. Po něm se budou hřebci předvádět na tvrdém povrchu venku za halou. Poté od 13 do 15 hodin proběhne skok ve volnosti. O hodinové přestávce přijdou na řadu tříleté klisny slovenského teplokrevníka, kterým se nejvíce dařilo na zkouškách výkonnosti. Tím bude první den uzavřen.

sobotu se zahájí jiždevět hodit ráno, a to opět předvedením nejlepších klisen. Následovat pak bude zápis starších hřebců do plemenné kliny slovenského teplokrevníka a po nich přijdou na řadu mladí hřebci. Ti budou v hale od 12 hodin. Po uvítání proběhne skok ve volnosti a následné vyhlášení výsledků.

Na stránky slovenského teplokrevníka se dostanete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE