reklama 11C

Vstupenky do Pardubic můžete nově kupovat online

Využijte novinku a kupte si vstupenky na pardubické akce online. Aktuálně pardubické závodiště nabízí předprodej na kvalifikační mítinky pro 125. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou a zářijovou výstavu Koně v akci.
30.07.2015 07:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Vstupenky na akce konané na dostihovém závodišti v Pardubicích můžete koupit online.

Čtyřdílný kvalifikační seriál na 125. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou je ve své polovině a zájemcům o start v tomto náročném dostihuzbývají poslední dvě možnosti splnit kvalifikační podmínky. Divákům se tak nabízí možnost sledovat atraktivní dostihy plné zajímavých jmen
 
Na vstupenky na tyto dostihové mítinkynení potřeba stát frontu o pokladny, fanoušci si je mohou nově koupit z pohodlí domova. „Předprodej je realizován stejně jako v případě Velké pardubické před Ticketportal.cz. Na našich webových stránkách bude vždy u dané akce připraven odkaz tak, abychom cestu za vstupenkami divákům co nejvíce ulehčili,“ říká místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s. Michael Skalický.
 
Nový online prodej se týká klasických vstupenek na III. a IV. kvalifikaci na 125. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou, které se konají 22. srpna a 12. září. Nakupovat mohou také návštěvníci mezinárodní výstavy Koně v akci, která se na závodišti uskuteční první zářijový víkend. Jejím hlavním tématem jsou děti a dětský svět s koňmi. 
 
Zdroj: Tisková informace Dostihového spolku, a.s. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE