reklama 11D

Všestrannostní rozhodčí se školili v Suché

V sobotu 2. dubna proběhlo ve východních Čechách v Suché u Litomyšle školení rozhodčích všestrannosti České jezdecké federace. O jeho průběhu vás můžeme informovat díky článku Markéty Kvapilové, který si můžete přečíst níže…
07.04.2016 14:38  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto Jan Kameník

K pravidelnému školení se sešli ve velkém počtu rozhodčí všestrannosti i v sobotu 2. dubna v jezdeckém areálu na Suché u Litomyšle. Dopolední část byla věnována drezuře pod vedením zkušené mezinárodní drezurní rozhodčí ing. Simony Fialové.  Po teoretickém úvodu pokračovalo školení posuzováním předvedených výkonů jezdkyňúčastnic SCM všestrannost a  SCM drezura přímo na obdélníku.  
 
Rozhodčí měli tedy možnost hodnotit výkony a diskutovat nad udělenými známkami u jezdců, se kterými se běžně během roku na soutěžích potkávají. Všichni zúčastnění byli velmi spokojeni se způsobem výkladu a vedení celého semináře ing. Fialovou. Pochopitelně velký dík patří i zúčastněným figurantkám, pro které jistě nebylo jednoduché vjet do obdélníku před zraky cca 40 rozhodčích.
 
V odpolední části pokračovalo pravidelné doškolení rozhodčích v teorii pod vedením lektorů ing. Antonína Klauze a ing. Jana Metelky. Jezdecká sportovní sezóna tedy může začít, rozhodčí jsou po víkendu připraveni.
 
Text: ing. Markéta Kvapilová



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE