reklama 11C

Školení a trénink stylových soutěží všestrannosti

V Humpolci se uskuteční dne 3. dubna za účasti německého rozhodčího Helmuta Goserta školení rozhodčích a praktický trénink jezdců a koní na krosové trati. Jedná se o přípravu na stylové soutěže, které by neměly letos na závodech chybět…
18.03.2015 06:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Školení i trénink, které pořádá komise všestrannosti, je určen pro rozhodčí, jezdce, trenéry a ostatní, kteří mají zájem o soutěže na styl ve všestrannosti. Školitelem je Helmut GosertNěmecka, trenér a rozhodčí ve všestrannosti. Akce se koná na školním statku Humpolec na závodišti Dusilov.

pátek 3. dubna se začne od 9 hodin teoretickou částí, ta praktická je na programu odpoledne. Přesný časový rozpis bude záležet na počtu přihlášených koní. Náklady na školitele, pronájem školících a tréninkových prostor, překladatele i ustájení jsou hrazeny z prostředků komise všestrannosti.

Pro zajištění dostatečné kapacity je potřeba, aby se přihlásili všichni zájemci, a to jakřady jezdců, trenérů, rozhodčích tak i dalších, kteří mají zájem se zúčastnit. Pokud se na akci chystáte se svým koněm, uveďte do přihlášky vedle jména koně a jezdce také obtížnost, které se budouletošním roce účastnit. Je to kvůli správnému zařazení dvojice do lotu dle výkonnosti. Zároveň by mělo býtpřihlášce zmíněno, zda tito zájemci budou požadovat ustájení.

 

Přihlášky posílejte e-mailem na adresudaniela.diringerova@seznam.cz do 26. 3. 2015




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE