reklama 11A

Voltižní warm-up pro finalisty SP v Dortmundu

Během čtvrtečního dne 2. března se v německém Dortmundu konalo zahajovací kolo ve voltiži. Právě voltižní Světový pohár má v tomto místě finále, které se uskuteční následující dny. V dobré formě se představila Anna Cavallaro i Jannik Heiland…
02.03.2017 22:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 V zahajovací jízdě se mezi ženami nejlépe předvedla Italka Anna Cavallaro, která má za sebou velmi vydařenou sezonu v rámci Světového poháru. Dobrou formu ukázala i ve čtvrtek v Dortmundu, když si dojela pro vítězství se známkou 8,730 bodů. To znamenalo náskok 4 desetin bodu na Němku Kristinu Boe.

Naopak mezi muži rozhodovaly o pořadí na prvních třech místech pouhé setiny bodu. Nakonec nejlepší výkon podal Jannik Heiland z Německa. Rozdíl mezi první a druhou příčkou byl však jen 0,02 bodu. Stejný rozdíl pak byl k vidění i mezi druhým a třetím místem. To obsadili Jannis Drewell a Lukas Heppler.

V Pas de Deux se dařilo Italům, a to dvojici ve složení Silvia Stopazzini a Lorenzo Lupacchini. Jako jediní se dostali nad 8 bodů a se suverénním náskokem si zasloužili první pozici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE