reklama 11C

Finále voltižního Světového poháru klepe na dveře

Šest mužů, šest žen a čtyři dvojice nastoupí ve dnech 2. – 5. března do finále Světového poháru 2016/2017 ve voltiži. Dějištěm bude hala v Dortmundu (GER), kde se tak představí naprostá světová špička. Více informací se dočtete v článku níže…
01.03.2017 12:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Italka Anna Cavallaro vyhrála kvalifikaci SP v Madridu. Foto: FEI / Herve Bonnaud 1clicphoto.com

Německý Dortmund hostí během prvního březnového víkendu finále Světového poháru ve voltiži. Podle pravidel postoupilo z kvalifikací CVI-W šest voltižérů v kategoriích jednotlivců a čtyři dvojice pojedou Pas-de-deux.
 
V ženské kategorii se o držitelce titulu rozhodne mezi Annou Cavallaro (ITA), Kristinou Boe (GER), Silvií Stopazzini (ITA), Nadjou Bütiiker (GER), Janikou Derks (GER) a Psacel Wagner (SUI).
 
Mužská finálová šestice je následující: Lukas Heppler (SUI), Jannick Heiland (GER), Daniel Kaiser (GER), Clement Tailez (FRA), Jannis Drewell (GER) a Balasz Bence (HUN). 
 
V Pas-de-deux má Němcko dvě dvojice, které doplní italský a švýcarský pár.
 
Kategorie jednotlivců začínají 2. března tréninkovou soutěží – tzv. Warm Upem, finále se pak skládá ze dvou soutěží – freestyle. Rozhodujícím dnem v kategorii dvojic a žen bude sobota 4. března. Mezi muži se rozhodne o den později.
 

Web pořadatele najdete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }