reklama 11A

Velká cena Martinic 2017 nemá náhradní termín

Asociace Český skokový pohár a Jezdecká společnost EQUITANA s velikým politováním sdělují, že se přes veškeré úsilí nepodařilo najít náhradní termín pro pořádání letošní zrušené Velké ceny Martinic. Podrobnosti se dozvíte z tiskové zprávy...
11.05.2017 13:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Velká cena Martinic byla v dubnu zrušena z důvodu naprosto nepříznivého počasí a nadměrných srážek. Ihned po zrušení závodů byly pořadatelem JS EQUITANA Martinice a prezidentem AČSP zkoumány všechny možné varianty nahrazení těchto závodů. Bohužel, s ohledem na velmi hustě obsazený kalendář skokového sportu v České republice a s ohledem na ostatních Velké ceny Českého skokového poháru, nebyl nalezen jediný možný volný termín.
 
Při posuzování všech možností byl samozřejmě brán ohled na všechny ostatní sportovní podniky tak, aby novým termínem VC Martinic nedošlo k narušení sportovní kontinuity již tak složitě skládaného kalendáře parkurových závodů v celé České republice.
 
Asociace Český skokový pohár děkuje za pochopení této nepříjemné situace a těší se na další setkávání u nastávajících dalších Velkých cen v rámci seriálu Český skokový pohár 2017.
 
Další aktuální informace sledujte na webových stránkách seriálu s adresou www.ceskyskokovypohar.cz.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE