reklama 11B

Čtvrteční program ČSP v Martinicích byl zrušen

Pořadatelé prvního mítinku Českého skokového poháru v Martinicích na Příbramsku čtvrteční soutěže bez náhrady zrušili. Důvodem jsou ranní srážky a podmáčený povrch kolbiště. Ještě v půl páté ráno přitom byla situace zcela opačná...
27.04.2017 08:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Pořadatel nejprve ve středu podvečer vydal informaci, že s ohledem na aktuální vývoj počasí bude v brzkých ranních hodinách vydána na webu ČSP informace o tom, zda bude, nebo nebude ve čtvrtek zahájena Velká cena Martinic. 
 
Po třetí hodině se tak stalo a účastníci byli informováni o příznivé situaci, jelikož celou noc nepršelo, aktuální radarová data byla příznivá a povrch kolbiště zůstával korektní. První soutěž letošního ročníku Velké ceny Martinic tak měla být zahájena v 9.00 hodin. 
 
Nakonec ovšem bylo všechno jinak. Do půl osmé se situace změnila natolik, že pořadatel všechny čtvrteční soutěže zrušil. „Důvodem jsou ranní srážky a podmáčený povrch kolbiště. O dalším Vás budeme samozřejmě informovat v průběhu dnešního dopoledne,“ uvedli zástupci pořadatele na webu ČSP.
 
Aktuální informace můžete sledovat na adrese www.ceskyskokovypohar.cz. Vše podstatné vám samozřejmě budeme zprostředkovávat i prostřednictvím webu Jezdci.cz!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE