reklama 11C

ČSP v Brně zahájeno sobotním programem

Letošní první kolo Českého skokového poháru začalo v sobotu 6. května. Na programu nechyběly ani kvalifikační soutěže do Amateur Tour a Czech Junior Cupu, kde se dařilo Markétě Vaňkové a Tereze Matoušové. O závěr dne se postarala soutěž S**…
06.05.2017 19:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na jezdce v rámci kvalifikace Amateur Tour čekal parkur 110 centimetrů vysoký. S návazným rozeskakováním si nejlépe poradila Markéta Vaňková s koněm Chopard a s náskokem pouhé setiny sekundy zvítězila nad Liborem Stuchlým s JLB Wavo Chopin. Elitní trio pak uzavřela Silvie Hlavatá a Adam 4.

I junioři při Czech Junior Cupu závodili na parkuru s následným rozeskakováním, a to na parkuru 115/120 centimetrů. První místo obsadila Tereza Matoušová s Quastinou před Lucií Kumarovou s Concantusem a Pavlou Benešovou s Féé.

Nejvyšším parkurem úvodního dně byla soutěž S**, a to opět s návazným rozeskakováním. V tomto případě však o prvním místě nerozhodovaly setiny, nýbrž celé vteřiny. Tomáš Aberl s Athenou 1 zajel suverénně nejlepší čas a s náskokem zhruba vteřiny a půl se radoval z vítězství. Dobře se předvedli i účastníci pondělní Velké ceny. Jan Štětina s Benitem-S skončil druhý, zatímco Rudolf Doležal a Lara Croft si dojeli pro třetí příčku.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE