reklama 11C

Vedoucí Holanďané při CDIO v Rotterdamu

ikonka

V Rotterdamu se během čtvrtečního dne 21. června konala v rámci mezinárodních závodů CHIO drezurní zkouška Grand Prix. Ta se při CDIO5* počítala také jako první část Poháru národů, v němž zatím vede holandská ekipa…
21.06.2018 18:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Drezurní úloha FEI Grand Prix byla první úlohou v rámci CDIO5* Poháru národů. Zcela nejlepší výkon v této soutěži podal holandský zástupce Edward Gal, a to v sedle koně Glock´s Zonik N.O.P., když od rozhodčích získal 76,957 %. Další dvě pozice pak obsadili švédští zástupci, a to Therese Nilshagen s koněm Dante Weltino Old (76,152 %) a Patrik Kittel s koněm Well Done de la Roche CMF (75,804 %).

Po první z celkem tří zkoušek však Švédům stačí výkony týmu na prozatím druhé místo, když mají na kontě v přepočtu 15 trestných bodů. To je součet jejich umístění s tím, že se nejhorší výsledek v případě čtyřčlenného družstva škrtá.

Ve vedení jsou Holanďané, a to s 13 body na kontě. Vedle vítěze Edwarda Gala se do elitní desítky dostali i další dva holandští reprezentanti, Emmelie Scholtens a Hans Pieter Minderhoud.

Do CDIO5* Poháru národů se následně počítá ještě úloha Grand Prix Special a Grand Prix Freestyle.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE