reklama 11B

CSIO5* v Rotterdamu s Emmou de Moussac na startu

ikonka

Pátá soutěž série Poháru národů bodovaná do evropské Divize 1 se odehraje v Rotterdamu v neděli 24. června v rámci závodů CSIO5*. Těch se vedle špičkových jezdců a koní zařazených do národních týmů zúčastní jako jednotlivec také Emma de Moussac.
19.06.2018 09:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Česká jezdkyně veze do Nizozemí dva koně: Divu a J.C.S. Chacco Diu. Startovat bude v pětihvězdových soutěžích jako jednotlivec. 
 
CSIO v Rotterdamu je zařazené do série Nations Cup. Tato vrcholná dvoukolová soutěž družstev se odehraje v neděli 24. června. První vrchol přijde již v pátek v podobě Grand Prix.
 
V Divizi 1 je pro sezonu 2018 zařazeno deset týmů, jako bodovaný mají Rotterdam přidělený Belgičané, Francouzi, Britové, Němci, Nizozemci, Švýcaři i Švédi, kteří se všichni v Nizozemí představí. Doplní je ještě celek USA. 
 
Soupisky ekip jsou plné hvězdných jmen. V belgické výpravě jsou Niels Bruynseels, Pieter Devos, Jos Verlooy a bratři Nicola a Olivier Philippaertsovi. Francie vysílá například Kevina Stauta a Patrice Delaveaua. Nastoupí Brit Ben Maher, Němci mají v přihlášce Marcuse Ehninga, Hanse Dietera Drehera.
 
Silná je domácí sestava s Jeroenem Dubbeldamem, Gercem Schröderem, Leopoldem van Astenem nebo Maikelem van der Vleutenem. Pro body si jedou také Švédi, kteří přihlásili Henrika von Eckermanna či Pedera Fredricsona. Tradiční oporou Švýcarů bude Steve Guerdat a USA vysílá Lauru Kraut, Mclaina Warda nebo Beezie Madden.
 
Závodit se začíná ve čtvrtek 21. června.
 

Výsledky z CSIO Rotterdam budou ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE