reklama 11C

Zduchovice hostily již třetí díl Channel Staru

Již třetí kolo skokového seriálu Channel Star se uskutečnilo ve dnech 4. – 5. června ve Zduchovicích. Úspěchy si zde připsala především během neděle Anna Lani Novak, která dokázala zvítězit nejen na nejvyšším parkuru S*, ale také v předešlém L**…
06.06.2016 10:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zcela suverénně a s náskokem více jak deset vteřin si pro vítězstvínejvyšší soutěži S* dojela Anna Lani Novak sedlající klisnu Taveta-HS. Parkur dokončilo celkem sedm dvojic bezchybně, přičemž mezi prvním a právě sedmým místem byl rozestup větší jak 20 vteřin. Druhou příčku získal Jakub Smrčka se Salome 4 před Adélou PůlpánovouGarde A Vous. Jakub Smrčka si však nenechal ujít vítězstvísobotní nejvyšší soutěži L*.

Svoji formu potvrdila Anna Lani Novak i v předešlé nedělní soutěži L**, kde dokončila na první poziciTavetou-HS a třetí bylaLollou Trench. Mezi ni se dostala mělnická Denisa VegrichtováJettou.

 V rámci pony soutěží se v neděli skákalopo stupeň STP, kde si vítězství zasloužila Alexandra De Jagerová, která jako jediná dokončila bezchybně i rozeskakování. Přitom sedlala svého ponyho Best Simply´s Boy. Druhé místo obsadila Klára Hlaváčková se Samem před Danielem Pospěchem a Hope van´t Kruis.

Kompletní výsledky naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE