reklama 11D

Ve Wiener Neustadtu startovala Nikola Bieliková

České zastoupení na prvním týdnu mezinárodních skokových závodů s názvem Říjnový jezdecký festival ve Wiener Neustadtu jsme měli díky Nikole Bielikové. Ta se představila v rámci CSI2* ve dnech 15. – 18. října a nejúspěšnější byla v sedle koně Clive…
19.10.2015 16:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Nikola Bieliková nakonec byla jediná, kdo reprezentoval Českou republikurámci prvního týdne závodů. Odstartovala celkem sedmkrát, z toho dvakrát dokončila bezchybně. V obou případech to bylokoněm Clive. Ve čtvrtek získala tato dvojice pěkné 18. místosoutěži 135 centimetrů vysoké a zajistili si poslední dekorovanou příčku. V soutěži totiž nastoupilo přes 70 startujících.

Ještě lépe si výše zmíněná dvojice vedla o den později. V pátečním díle Medium Tour na stejně vysokém parkuru (135 cm) získala Nikola Bieliková s Clive osmou pozici. I v tomto případě měla dvojice na kontě 0 trestných bodů a navíc poměrně rychlá čas. V rámci nedělního finále je jedna chyba na parkuru 140 centimetrů vysokém zařadila na 15. pozici.

V soutěžích Big Tour (140 – 145 cm) sedlala jezdkyně koně Carthinjo, po výsledcích z předešlých dnů však v nedělní Grand Prix nestartovala. Druhý závodní týden Říjnového jezdeckého festivalu se uskuteční 22. – 25. října a měla by se ho účastnit větší česká ekipa.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny jsou také TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE