reklama 11B

Skokani v červenci opět ve Wiener Neustadtu

Ve dnech 7. – 12. července se v rakouském Wiener Neustadtu opět skáče, a to v rámci mezinárodních závodů CSI2* a CSIYH. Někteří čeští jezdci se proto rozhodli v areálu zůstat a závodit i druhý týden. Na startu nechybí mnoho mladých koní…
08.07.2015 22:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

České barvy s nejvíce koňmi hájí Kamil Papoušek. Foto Kateřina Návojová

Celkem čtyři jezdci závodí při úrovni CSI2*, a to Natálie Crnková s Congo Kingem, Francesca Kolowrat-Krakowskátrojicí koní Calista T, Cazz C a Zuliantha Fortuna, dále Alžběta Malcová, která taktéž tři svěřence, a to Cartooci, Casper a Tarola D, a nechybí ani Kamil Papoušek. Ten této úrovni nahlášené taktéž tři koně, kterými jsou Bel Canto Hradiště, Centisimo a Lansink K, jezdec však dalších šest svěřencůsoutěžích pro mladé koně. Ti jsou ve věku šest a sedm let.

SpolečněKamilem Papouškem si mladé koně do Wiener Neustadtu vzali Kateřina Mestenhauserová a Karel Polák. Celkem odstartujesoutěžích 14 mladých svěřenců. A právě ti sbírají úspěchy od prvních dnů, kdy mladí koně bojují pouzetrestnými body, a čas nehraje roli, pokud je dokončeno ve stanoveném čase. Díky tomu mají čeští zástupci nejedno dělené první místo na svém kontě.

 

Na startovní a výsledkové listiny se můžete podívat ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE