reklama 11B

Vavříková zakončila CDI Fót druhým místem

ikonka

V neděli 30. září vrcholily mezinárodní drezurní závody CDI ve Fótu. Po dvou českých výhrách jsme se na závěr závodního dne dočkali ještě vítězství v CDN a pěkné druhé příčky při CDI. Tu získala česká reprezentantka Eva Vavříková, a to mezi juniory…
01.10.2018 13:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O závěr mezinárodních závodů ve Fótu se postarala soutěž určená pro juniory. Stejně jako v předešlých úlohách, i v tomto případě se v neděli jednalo o Freestyle Test. Česká zástupkyně Eva Vavříková sedlala v soutěži Siracusu a dokončila s pěkným hodnocením 70,050 %. Toto hodnocení jí nakonec stačilo na pěkné druhé místo konečného pořadí. Připomeňme si, že v pátek tato jezdkyně nenašla přemožitele a zvítězila.

V téže úloze nastoupila i druhá česká jezdkyně, a to Julie Sekaninová. S Red Velvet si dojela pro hodnocení 66,225 %, což znamenalo osmé místo konečného pořadí.

České zastoupení jsme však neměli pouze v mezinárodních zkouškách. Několik českých reprezentantů startovalo i v rámci CDN. Na vítězství dosáhla v neděli Markéta Vášová, která v sedle Leontýny získala vysoké hodnocení 71,125 %. Dvojice startovala v juniorském küru. V této úloze dosáhla ještě na třetí místo Julie Sekaninoví s Princem, a to s výsledkem 67,625 %.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE