reklama 11C

Páteční CDI Fót s českou hymnou

ikonka

Během pátečního dne 28. září se při mezinárodních drezurních závodech CDI3* ve Fótu dařilo české reprezentaci. Dočkali jsme se navíc tento den i české hymny, o kterou se postarala Eva Vavříková. Se Siracusou nenašla přemožitele mezi juniory…
29.09.2018 09:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká reprezentantka Eva Vavříková sedlala v soutěži FEI Junior Team Test Siracusu a dokončila s vysokým hodnocením 70,909 %. To české dvojici vyneslo první příčku, a to se slušným náskokem na zbytek startujících. V téže soutěži startovala i Julie Sekaninová, která s Red Fernetem získala 64,303 %.

Z pěkného výkonu se mohla ten den radovat i Anna Procházková. Letošní mistryně České republiky na pony totiž s Nice Guy obsadila pěkné druhé místo v úloze FEI Team Ponies. Na konto si připsala 67,314 % a na první místo ztratila pouze několik desetin procenta.

Druhá skončila tento den i Anežka Zajícová. Tato mladá jezdkyně sedlala v soutěži FEI Young Rider Team Test (Prix St-Georges) Stasiu EG. Za vydařenou úlohu si připsala 69,235 %.

České zastoupení jsme měli v elitní pětici i v úloze Prix St. Georges. Ze čtrnácti startujících si pěkné čtvrté místo za svůj výkon zasloužil Michal Knoflíček. Se Zun Light obdržel od rozhodčích 67,206 %.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE