reklama 11A

V páteční šamorínské Gold Tour nejlépe de Moussac

Druhým dnem pokračují závody CSI3* v Šamoríně na Slovensku. V pátek 31. července zahájil program dvoufázovým skákáním na úrovni 130/135 cm, které bylo součástí Gold Tour. Z českých dvojic se nejlépe dařilo bezchybné Emmě de Moussac.
31.07.2015 11:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jednou z bechybných českých dvojic byla také Ivana Hronová a Deviline Z. Foto: Kateřina Návojová

Devětačtyřicet dvojic odstartovalo do první fáze soutěže a většina jich také po čistém výkonu postupovala do fáze druhé. I v bylo k vidění poměrně dost bezchybných jízd, takže o nejvyšších příčkách rozhodoval čas. Nejrychlejší v druhé části byl Patrick McEntee, který závodí v barvách Ázerbájdžánu. S Alice Mury Marais Z dokončil v čase 26,22. Na záda mu dýchal domácí Robert Pál, který s Ansy Van Het Texelhof dojel jen o 9 setin sekundy pomaleji. Třetí místo získal Brit Nicholas Channing-Williams s Chinou
 
Nejlepší z českých dvojic byla Emma Augier de Moussac s klisnou Copia. Obě fáze absolvovala bez zaváhání a s časem 29,34 si dojela pro konečné sedmé místo. Stejně tak dalších pět dvojic v našich národních barvách dokončilo kompletní dvě fáze s nulou na kontě. Sergei Motygin na Extreme Chaos Van Den Daal obsadil patnácté místo, dvacátá příčka patří Ondřejovi Zvárovi s Quimerem M. Na dvacáté první respektive dvacáté třetí příčce dojela Ivana Hronová. S oběma koňmi neshodila ani jednu z překážek, lepšího času dosáhla na Esione Van T Woutland, o dvě pozice níže skončila s Deviline Z. Obě fáze čistě absolvovala také dvojice Ondřej Málek a Lexis. 
 
Sledujte online vysílání z Šamorína ZDE
 
Více najdete na webu pořadatele ZDE
 
Výsledky také doplňujeme do záznamu závodů – viz. odkaz níže  



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE