reklama 11A

V mechelenské Grand Prix kraloval Holger Wulschner

Důležitým bodem skokového programu při CSI5*-W byla ve čtvrtek 29. prosince Grand Prix. V belgickém Mechelenu opět potvrdili Němci dobrou formu, když stejně jako v několika předchozích zkouškách dokázali zvítězit. Nejlépe se představil Wulschner…
29.12.2016 22:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Celkem jedenáctka jezdců se poprala bezchybně se základním kolem čtvrteční Grand Prix (150 cm). Hned čtyři reprezentanti zastupovali domácí Belgii, na přední místo však nikdonich nedosáhl. I když se všichni dostali do elitní šestky.

Suverénně nejlepší čas a navíc bezchybnou jízdu totiž předvedl Holger Wulschnerkoněm BSC Cavity. Tato dvojice dojela do cílečase 32,60 vteřiny. I pro druhé místo si dojel německý zástupce, a to Daniel Deusser. Ten s koněm Sweet de Beaufour zaostal za vítězem 0,22 vteřiny.

Za tímto duem německých jezdců se poté seřadily čtyři belgické dvojice. Třetí místo si zasloužil Olivier Philippaertskoněm H&M Challenge v.Begijnakker Z. Šest setin vteřiny horší čas měl nakonec čtvrtý Niels Bruynseels a Gancia de Muze. Malý rozdílčasech bylo možné vidět i na dalších příčkách. Z pátého místa se nakonec radoval Pieter Devos (Apart) před šestým Jos Verlooyem (Farfelu de la Pomme).

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE