reklama 11C

V čele skokového ME je po 2. dni stále Leprevost

Pénelope Leprevost si svoji pozici jedničky, do které se dostala první kvalifikací ME v Cáchách ve středu 19. srpna, nenechala vzít, a po čtvrtečním druhém kvalifikačním parkuru je stále v čele. Navíc se Francie vyhoupla i do vedení v soutěži týmů.
20.08.2015 18:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Pénelope Leprevost vede po druhé kvalifikaci ME jednotlivců v Cáchách. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Soutěž s překážkami do 160 cm, která se konala ve čtvrtek 20. srpna, byla prvním kolem ME družstev a druhou kvalifikační soutěží pro jednotlivce. Vítězka středeční první soutěže Pénelope Leprevost z Francie nezaváhala ani podruhé a na své konto opět nepřidala jediný bod. Vede tak soutěž jednotlivců.  Nechyboval však ani Ludger Beerbaum (GER) a Joe Clee (GBR), a drží se tak na dosah francouzské dvojice. Od prvního do patnáctého místa individuální žebříčku je odstup menší, než jedno shození
 
Nahoru se posunul Ukrajinec Cassio Rivetti s Vivantem, je momentálně šestý. Výborně zajel druhé kolo také Polák Kzrysztof Ludwiczak a Zoweja, ten je osmnáctý. Naopak někteří včera slušně postavení jezdci klesli jako Meredith Michaels-Beerbaum, Ben Maher nebo Bertram Allen. 
Nás Ondřej Zvára s Cento Lanem dvakrát chyboval a drží si padesátou příčku. 
 
V soutěži družstev došlo k poměrně výraznému poklesu Němců, jsou průběžně třetí. Na čelo se vyšvihla Francie a druhé je momentálně Nizozemí.
 
Výsledky družstev po druhém kole najdete ZDE
 
Hodnocení jednotlivců můžete zhlédnout ZDE



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE