reklama 11D

V GP Leszno 2014 čistě Opatrný i Hruška

Úspěchy českých jezdců pokračovaly i v závěrečný středeční den 29. října, kdy vyvrcholilo v polském Lešně CSI3*-W v rámci Světového poháru. Do rozeskakování Grand Prix se po bezchybném výkonu probojoval nejen Aleš Opatrný, ale také Jiří Hruška...
29.10.2014 19:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Aleš Opatrný a Acovaro. ZÁZNAM

Pouze šestici jezdců se podařilo dokončit náročnou Grand Prix bezchybnězákladním kole. Mezi nimi nechyběli ani Aleš OpatrnýAcovarem a Jiří HruškaAristem-Z, kteří svoji výbornou formu předvedli již předešlé dny. Aleš Opatrný startovalrozeskakování jako první a i v něm dokázal nechybovat. Jeho čas nakonec stačil na čtvrtou příčku. O místo pod ním skončil Jiří HruškaAristem-Z. Těm se sice podařilo projet trasu rozeskakovánílepším tempu, chyba na druhé překážce je však stála třetí místo. I tak si odnesli pěknou pátou pozici. Bohužel třetí Čech na startu Josef KinclCascarem nedokončil.


Jiří Hruška a Aristo-Z. ZÁZNAM

Aleš Opatrný i Jiří Hruška závodili i v druhé soutěži středečního dnerámci Longines žebříčku. Zde se hodnotilo dle stupnice C a trestné body se přepočítaly na vteřinyLépe si vedl opět Aleš Opatrný, který s Curley Sue obsadil 22. místo.

Zatímco ve finále Bronze Tour se Lucii Anovčínové nepodařilo navázat na předešlé úspěchy, ve finále Silver Tour siparkurem dobře poradil Ladislav Vachutka. Bezchybným výkonemTaktikou obsadil jedenáctou příčku.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE