reklama 11A

Uzávěrka přihlášek na Jezdecký festival až v úterý

Jezdecký festival 2016 na výstavišti v Lysé nad Labem se nezadržitelně blíží! Pořadatelé se rozhodli posunout uzávěrku přihlášek u všech disciplín až na úterý 15. března 12.00 hodinu! Vozatajové budou mít možnost hlásit se dokonce až do půlnoci!...
13.03.2016 07:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Celkem je připraveno 32 soutěží v 5 jezdeckých disciplínách – skoky, drezura, voltiž, vozatajství a všestrannost – byť poslední zmíněná disciplína proběhne oficiální formou skokové „Derby“ soutěže.
 
„Jsme moc rádi, že každým dnem přibývá řada přihlášek. Největší nápor ovšem čekáme po víkendu, a tak jsme se rozhodli nakonec prodloužit termín pro přihlašování až do úterního poledne. Původně byla uzávěrka v pondělí o půlnoci,“ uvedl ředitel závodů Josef Malinovský.
 
„Startovní pole jsou zatím velmi příjemná – evidujeme v jednotlivých soutěžích většinou kolem 20 až 30 dvojic, resp. u vyšších skokových soutěží je to zatím pod 20 nahlášených účastníků. Doufáme, že i do těchto vyšších soutěží se však přihlásí další zájemci. Dotace hlavní dvoukolové skokové soutěže (130/140 cm) je např. 30 tisíc korun, což rozhodně není v rámci domácích halových soutěží malá suma,“ dodal Josef Malinovský.
 
Podrobnosti o programu vč. rozpisu závodů najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz. Přihlašovat se můžete přes on-line přihlašovací systém České jezdecké federace na adrese: prihlasky.cjf.cz. V případě potíží kontaktujte pořadatele na e-mailu: info@jezdci.cz. Pokud vám ještě nedorazily prodloužené licence, urgujte je co nejdříve u vašeho oblastního sekretáře ČJF!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE