reklama 11D

Úspěšný začátek dalšího týdne CSI Šamorín

ikonka

Ve slovenském Šamoríně se od čtvrtečního dne 26. července skáče také v soutěžích při CSI4*, CSI2* a CSI1*. Na startu nechyběla ani česká ekipa, která se nyní představuje v početnějším složení. Češi hned několikrát promluvili do předních příček…
26.07.2018 19:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

I v rámci druhého závodního týdne můžeme při CSI4* vidět na startu českého jezdce Ondřeje Zváru. A i během čtvrtka si tento úspěšný český reprezentant připsal na konto několik velice kvalitních výsledků. Nejlepší umístění získal s Cento Lanem, a to ve dvoufázovém skákání 140 centimetrů vysokém.

Pěkné třetí místo obsadil tento den Marek Hentšel. Se Sauronem absolvoval bezchybně a velmi rychle soutěž 130 centimetrů vysokou, která byla v rámci CSI1* zároveň kvalifikací do Grand Prix.

V rámci soutěží CSI2* se velmi dobře prezentovala Marina Michlíčková, která si zajistila s Leeve Jung pěkné sedmé místo. Jednalo se soutěž 125 centimetrů vysokou, která byla hodnocena taktéž na čas.

Při CSI2* si umístění v elitní desítce připsal na konto také Aleš Opatrný. V sedle Idaria van het Netehof se mu dařilo na parkuru 130 centimetrů vysokém. Ve zkoušce hodnocené na čas předvedl pátý nejlepší výkon. Ve vyšší soutěži 140 centimetrů, která byla vypsána jako dvoufázové skákání, si pro pěkné místo dojela díky bezchybnému výkonu Sára Vingrálková s Kas-Sini DC.

Zcela nejlepší umístění čtvrtečního dne si však připsala Lucie Vyskočilová. V nižším parkuru 115 centimetrů vysokém dokončila s Black Jackem na pěkné druhé pozici.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE