reklama 11C

V Šamoríně startuje série mezinárodních závodů CSI

ikonka

V úterý 17. července začnou v Šamoríně na Slovensku první z řady „prázdninových“ mezinárodních závodů v parkurovém skákání. Představí se při nich také čeští reprezentanti, a to včetně nejvyšší čtyřhvězdové kategorie…
16.07.2018 16:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Troje závody CSI pořádají od poloviny července do začátku srpna v Šamoríně. Velkolepý areál na jižním Slovensku je pravidelně cílem českých jezdců a ani tentokrát tomu není jinak. Od 17. do 22. července tam budou závodit Zuzana Zelinková, Ondřej Zvára a Petr Eim.
 
Zuzana Zelinková s koňmi Caleri II a Evita R se představí v CSI4* stejně jako Ondřej Zvára, který do nejvyšší kategorie nahlásil Cento Lana, Quimera M a Chaccolana.
 
Oba jezdci nastoupí také do CSI s dvěma hvězdami. Zuzana Zelinková bude soutěžit s Harcem-N, Ondřej Zvára má pro tuto úroveň přihlášené koně Tual Blue a Cardiff Dwerse Hagen Z. Zuzanu Zelinkovou čeká také CSIYH s Ekatharinou. 
 
Do Šamorína zamířil i Petr Eim. Ten má na svém kontě zlato z mistrovství světa ve voltiži, v současnosti se však věnuje parkurovému skákání a na Slovensku pojede v CSI1* valacha Handsome.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE