reklama 11C

Úspěšní Češi při národních soutěžích ve Strzegomi

ikonka

Společně s mezinárodními zkouškami ve všestrannosti až do úrovně CIC3* a CCI3* se v polské Strzegomi konají také národní soutěže do obtížnosti CNC1*. Čeští zástupci mají za sebou páteční drezury, v nichž se jim dne 12. října dařilo…
13.10.2018 09:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V rámci nejtěžší národní soutěže CNC1* si po drezuře drží pěkné druhé místo Petr Myška se Savoi Col De Joly. Na kontě mají pouze 29,80 trestných bodů a na první příčku ztrácí 0,80 trestných bodů. V elitní desítce figuruje po drezurní zkoušce i Jaroslav Hatla. S Tess 3 má na kontě 31,10 trestných bodů. Desátá pozice pak patří Veronice Příhodové s Expresso EV. Tato česká reprezentantka získala 32,80 trestných bodů.

V soutěži polské „P“ je nejlepší českou dvojicí Nikola Jindrová a Dante Fantasy. Výsledek 32,80 trestných bodů je řadí na devátou pozici průběžného pořadí.

Hned tři čeští zástupci se dostali do první desítky v soutěži „L“. Nejlepší je zatím čtvrtá Gabriela Slavíková s Grantem, a to s 31,40 trestnými body. Jen o 0,40 trestných bodů více má na šesté pozici Eliška Opravilová s Kookem de Peňaflor. Se dvěma koňmi si pak dobře vedl Patrik Sukdolák, který je osmý s King´s Look (34,10 trestných bodů) a devátý s Figarem (34,30 trestných bodů).

V soutěži „L“ závodí jezdci i do 18 let. V této kategorii máme dvě české jezdkyně. Výsledek 40,50 trestných bodů řadí na šesté místo Elišku Ciarkowskou s Qatro Suzu. Osmá je zatím Anna Havlová s Dexterem (41,80 trestných bodů).

Dva české jezdce máme i na startu nejjednodušší soutěže LL. Druhá je zatím Nikola Bártová, která s Kubou získala pěkné hodnocení a na kontě má pouze 29,20 trestných bodů. Šárka Štvánová obdržela se Sisi 36,40 trestných bodů a je průběžně sedmá.

Na všechny jezdce startující v národních soutěžích čeká v sobotu parkur. Do terénní jízdy se vydají až v neděli.

 

Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE