reklama 11A

Drezurní úvod CIC ve Strzegomi se vydařil Orctové

ikonka

V polské Strzegomi se od čtvrtečního dne 11. října koná první část drezurních zkoušek v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti CIC Strzegom October Festival. Na startu nechybí ani české dvojice, nejlepší čtvrteční jízdu předvedla Eliška Orctová…
11.10.2018 16:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Pro nejlepší české hodnocení v rámci mezinárodních zkoušek si během čtvrtečního dne dojela Eliška Orctová. S Bonusem 1 se účastní soutěže CCI2* a na konto si v drezurní úloze připsala 33,00 trestných bodů. Konečné pořadí po drezuře bude jasné až po pátečním dnu, kdy se představí druhá část startujících. Další český jezdec Petr Myška dokončil drezuru s Obora´s Shut It Out s výsledkem 42,20 trestných bodů.

České zástupce máme také v rámci soutěže CIC2*. Dobrou jízdu zaznamenal i Jaroslav Abík s Madockem, který předvedl podobně hodnocený výkon jako Eliška Orctová. Zapsal si totiž výsledek 33,10 trestných bodů. Druhý český reprezentant v této soutěži Roman Falta získal s Kokoskou 42,70 trestných bodů. V této soutěži se zatím představila první polovina startujících, druhá nastoupí na start během pátku.

Ze čtyř českých dvojic v CCI1* se nejvíce povedla drezurní úloha Kristýně Vávrové, která s koněm Guiron Vilin zapsala 38,80 trestných bodů.

Zatímco soutěž CIC3* má drezurní zkoušku naplánovanou až na páteční den, v rámci CCI3* mají již jezdci drezurní úlohu za sebou. Zcela suverénně se představil německý jezdec Michael Jung. V soutěži sedlá tři koně a po drezuře mu patří první, druhé i třetí místo průběžného pořadí. Jedná se o koně Lennox 364 (25,60 trestných bodů), FischerGreenline (26,20 trestných bodů) a Corazon (26,50 trestných bodů). V této soutěži české dvojice nemáme.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE