reklama 11D

Douchová vítězkou CIC ve Strzegomi

ikonka

Česká reprezentantka Šárka Douchová se radovala v neděli 16. září z vítězství v soutěži CIC1* v polské Strzegomi. Své vedení od soboty udržela, neboť v nedělní terénní jízdě dokončila s Arizonou připravenou trasu bez chyb a v čase…
16.09.2018 20:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká jezdkyně Šárka Douchová se do vedení soutěže CIC1* dostala po sobotním bezchybném parkuru. Do nedělního krosu tak vstupovala z vedoucí pozice. Tu se jí podařilo udržet, neboť s Arizonou absolvovala terénní jízdu bez chyb a ve stanoveném čase. Dokončila tak mezinárodní zkoušku CIC1* pouze s 32,0 trestnými body.

V nejtěžší soutěži CIC2* jsme měli po sobotním dnu na čele další Češku, a to Elišku Orctovou. Ta skončila v sedle Bonuse 1 nakonec na třetí pozici. V nedělní terénní jízdě se totiž dostala do cíle po stanoveném čase a inkasovala tak 8 trestných bodů. Celkový zisk 42,7 trestných bodů pak stačil právě na třetí pozici.

Ve Strzegomi jsme se v neděli mohli radovat celkem ze dvou vítězství. První příčku si totiž připsala také Gabriela Adamcová, která startovala v soutěži „P“ s Quantos Mer. Tato česká dvojice inkasovala 33,5 trestných bodů. Terénní jízdu i parkur přitom absolvovala bez trestných bodů.

V národní soutěži CNC1* si pro konečné páté místo dojela Barbora Kamírová, která sedlala Contha Balou. Česká dvojice získala celkem 40,1 trestných bodů. Umístění v elitní trojici si pak připsal v soutěži L Jaroslav Hatla. S Dafem 1 dokončil soutěž s 29,8 tretsnými body a skončil druhý.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE