reklama 11A

Češi úspěšně zahájili prosincové CSN v Kreuthu

ikonka

Od úterního dne 12. prosince se v německém Kreuthu konají národní skokové závody CSN, na nichž se představuje také česká ekipa. Během úvodních dnů do čtvrtka 14. prosince se dvěma jezdcům podařilo dosáhnout i na příčku nejvyšší…
14.12.2017 22:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Přemožitele nenašel během čtvrtečního dne Ondřej Zvára, který absolvoval s koněm Tual Blue bezchybně nejen základní kolo, ale velice dobře se představil i rozeskakování. V něm nejen dokončil bezchybně, ale také ve výborném čase. Zaslouženě se tak mohl český jezdec na parkuru stupně M* radovat z vítězství.  Na třetím místě ho na dekorování doprovodila Tereza Markusková s koněm Ilana van de Eedthoek.

Tento den se do elitní trojice probojoval také Miloslav Příhoda, který se představil na závodech poprvé po zdravotní pauze. Na parkuru S*, který byl hodnocen jako stupňovaná obtížnost, si dojel s klisnou Clear Jolie pro výbornou třetí příčku. Stejně tak třetí skončil ve stylové soutěži Petr Doležal a Kaizer, a to na stupni L*.

Během středy se z první pozice těšil Petr Doležal za výkon s koněm Sam i am, a to v soutěži stupně L*, která byla hodnocena na čas. Ondřej Zvára si ten den připsal dvě umístění v elitní pětici, když skončil čtvrtý s koněm Amaro 62 na stupni L a následně získal pátou pozici s Tual Blue na parkuru M*.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE