reklama 11B

Příhodovy nedělní starty na CSN v Kreuthu

ikonka

Během nedělního dne 17. prosince se v německém Kreuthu při národních skokových závodech CSN představil český jezdec Miloslav Příhoda. Ten sedlal tento den celkem pětici svých koní. S dvojicí svěřenců nechyběl ani na startu nejtěžší soutěže závodů…
17.12.2017 21:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

O závěr těchto národních závodů se postarala Velká cena na parkuru stupně S*, což je dle německé stupnice soutěž s výškou překážek 135 – 145 centimetrů. Český jezdec Miloslav Příhoda v této zkoušce sedlal své dva svěřence, a to Clear Jolie a Casally. S oběma se bohužel nedostal vždy pro jedno shození do rozeskakování, v němž se rozhodovalo o vítězi. V obou případeh si chybu připsal na jednom z kolmých skoků. 

Český jezdec dále sedlal na parkuru stupně M* (120 – 130 cm) koně Catar. Jednalo se o soutěž hodnocenou na styl a česká dvojice dosáhla na známku 6,7 bodů.  Stejně tak styl rozhodoval v soutěži stupně L, tedy na parkuru 110 – 120 centimetrů vysokém. Zde se podařilo Miloslavu Příhodovi v obou případech dosáhnout na lepší známku než je sedm bodů. O něco lepší hodnocení získal s Little Joe, a to 7,5 bodů. O dvě desetiny méně pak obdržel za výkon s koněm Mystic vd Wellington.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE