reklama 11D

Tým mladých jezdců v Šamoríně skončil čtrnáctý

Prvním kolem začala ve čtvrtek 10. srpna na mistrovství Evropy v Šamoríně soutěž družstev kategorie mladých jezdců. Čeští reprezentanti skončili na čtrnáctém místě. V průběžném vedení je celek Belgie před druhou Velkou Británií a třetí Itálií.
10.08.2017 12:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: Tomáš Holcbecher
 
Ve čtvrtek dopoledne čekal účastníky ME parkur do 150 cm určený pro kategorii mladých jezdců. Těm se kromě individuálního hodnocení započítával výsledek jako první kolo soutěže družstev.
 
Česká republika je po jeho skončení na čtrnácté příčce s celkem 39 trestnými body. Alexandr Baraldi s Elame dovezl 12 bodů, o bod více inkasovala Kateřina De Jagerová na Candy Boy. Jezdkyně Kateřina Málková s Bugatti Dwerse Hagen a Tina Šalková s Cascarem dojely shodně s 14 trestnými body, jeden z těchto výsledků se tak nezapočítával.
 
Druhé kolo soutěže družstev mladých jezdců, které je podle rozpisu otevřeno pro deset nejlepších týmů z kola prvního, je na programu v pátek od 16.00 hodin. TOP10 tvoří Belgie, Velká Británie, Itálie, Irsko, Nizozemí, Německo, Španělsko, Švédsko, Norsko a Švýcarsko. 
 
Česká republika tak v pátek do hodnocení druhého kola týmů zahrnuta nebude, stejně jako Francie, Dánsko, Polsko, Rakousko, Ukrajina a Portugalsko. Jezdci z těchto zemí však do soutěže nastoupí, protože se jedná zároveň o další individuální část ME.
 
Vedoucí Belgie má celkem 7 trestných bodů v součtu. Zahajovací dvojice Zoe Conter a Zeta di Sabuci soutěž nedokončila, takže se počítaly výsledky všech zbývajících jezdců v týmu. Gilles Thomas na Indiana VH Kapelhof a Boy-Adrian Van Gelderen s Be Cool nechybovali, 7 trestných bodů inkasovala Laura Mathy s Pentou.
 
Druhé místo drží Velká Británie, která má v součtu 8 trestných bodů a na třetí příčce je v polovině soutěže Itálie s 12 trestnými body.
 

Výsledky z ME Šamorín najdete v tomto odkazu




Štítky: MEskokyŠamorín
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }