reklama 11A

Z mladých jezdců na ME v Šamoríně nejlepší Šalková

Do hry o evropské tituly vstoupili ve středu 9. srpna na mistrovství Evropy v parkurovém skákání mladí jezdci. Česká republika vyslala do Šamorína pět dvojic. V zahajovacím honebním skákání si nejlépe vedla Tina Šalková v sedle Cascara.
09.08.2017 13:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
 
Honební parkur s překážkami do 145 cm byl připravený jako zahajovací zkouška pro mladé jezdce v rámci ME, které se koná v Šamoríně. 
 
S kurzem si nejlépe poradila Tina Šalková s Cascarem. Dvojice na překážkách nechybovala a do výsledkové listiny se tak zařadila dle dosaženého času 87,67 na 47. místo. 
 
Kateřina Málková na Bugatti Dwerse Hagen dokončila s jedním shozením, takže k času 86,20 se přičítaly 4 trestné sekundy, což stačilo na průběžnou 54. příčku.
 
Tři chyby potkaly Kateřinu De Jagerovou s Candy Boyem. Ty se přičítaly k času 81,69 a bylo z toho 62. místo. O tři pozice pod touto dvojicí dokončil Alexandr Baraldi na Elame s výsledkem 95,44, z čehož 16 sekund je za chyby na překážkách. Václav Nágr s Normanem soutěž nedokončil.
 
Na českých kolbištích domácí Daniels Uleščenko startuje na ME za Lotyšsko. S Moon Ray dojel s výsledkem 91,61 a je na 57. místě.
 
Ve vedení je Nor Johan-Sebastian Gulliksen, který je synem Geira Gulliksena, jenž je členem norské áčkové reprezentace. V Šamoríně sedlá koně Via VD Karmenhoek Z, s nímž po čisté jízdě dosáhl výsledku 74,29. 
 

Výsledky z ME v Šamoríně sledujte ZDE




Štítky: MEskokyŠamorín
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }