reklama 11D

Mistrovství Evropy v Šamoríně oficiálně zahájeno

Slavnostním ceremoniálem, který se odehrál v pondělí 7. srpna večer, bylo zahájeno letošní skokové mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v Šamoríně. Česká republika tam má početné zastoupení. Více o zahájení čtěte níže…
08.08.2017 08:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká sestava mladých jezdců při zahájení v Šamoríně. Foto: FB Kateřina De Jagerová

Evropský šampionát v parkurovém skákání pro děti, juniory a mladé jezdce hostí letos slovenský Šamorín. Oficiálně byl zahájen slavnostním ceremoniálem, který odstartovat v pondělí 7. srpna od 19 hodin v Main Areně areálu x-bionic® equestor sphere.
 
Vystoupil Laci Strike s tanečním souborem ze Street Dance Academy a vítězka talentové soutěže Talentmánie Patricie Janečková. 
 
Podle soupisek přihlášených jezdců dorazilo 103 účastníků v kategorii dětí. Reprezentovat budou 28 zemí, z nichž 19 včetně ČR posílá kompletní tým. Juniorů je 123 a reprezentovat budou 31 států. Česká republika stejně jako 22 dalších zemí posílá družstvo. Třetí kategorií jsou mladí jezdci, kterých bude celkem 88. Dorazili z 23 zemí, celý tým, jenž se musí skládat z minimálně třech jezdců, posílá 18 států.
 
 
O výsledcích zejména českých reprezentantů, ale nejen těch, vás budeme pravidelně informovat. Na web s výsledky můžete vstoupit ZDE.
 
Také bude pravidelně přinášet fotografie Tomáše Holcbechera, který vše na místě bude dokumentovat.
 

 



Štítky: MEskokyŠamorín
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }