reklama 11D

Tříhvězdové CIC v Dunakeszi nejlépe pro Maivalda

Trojice českých reprezentantů se vydala na mezinárodní závody ve všestrannosti do maďarského Dunakeszi nedaleko Budapešti. Po pátečním a sobotní dění ve dnech 21. a 22. dubna si nejlépe vede Martin Maivald, který je po dvou zkouškách šestý…
22.04.2017 19:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Trojice českých jezdců se nahlásila do soutěže CIC3*, tedy nejtěžší úrovně těchto závodů. V páteční drezuře se nejvíce dařilo Martinovi Maivadlovi, který dosáhl na 59,30 trestných bodů. Eliška Opravilová s Lasingem i Petr Vančura s Aston Martinem inkasovali přes 60 trestných bodů.

Martin Maivald zajel zároveň s Gombou i nejlepší výkon v terénní jízdě. Náročný kros dokončili totiž bezchybně, pouze v pomalém čase. Za ten bohužel obdrželi přes 30 trestných bodů. Po dvou dnech tak mají na kontě 91,30 trestných bodů a jsou aktuálně šestí.

Eliška Opravilová s Lasingem dokončila s jedním zastavením a opět trestnými body za překročený čas. „Až do poslední vody šel bezchybně. Původně jsem chtěla jít variantu, ale skákal opravdu skvěle. Tak jsem to risknula napřímo, bohužel se to nevyplatilo a skočil to až na druhý pokus,“ dodala jezdkyně. Petr Vančura soutěž bohužel po třech zastaveních nedokončil.

Stránky pořadatele naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE