reklama 11B

Opravilová zvítězila v CCI2* v Dunakeszi

Úspěšné závody v Dunakeszi-Alag má za sebou česká reprezentantka Eliška Opravilová, která se ve dnech 20. – 22. května představila na mezinárodních závodech všestrannosti CCI2*. Z nich si s Lasingem odvezla vítězství a zajistila tak českou hymnu…
22.05.2016 23:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Elišce Opravilové se s Lasingem podařilo dostat do vedení již po první disciplíně, kterou bylapátek drezura. Česká dvojice nakonec dotáhla své působení na závodech až do vítězného konce a první příčku si udržela. „Konečně jsem slyšela hrát českou hymnu pro mě, byl to krásný pocit,“ popsala jezdkyně. Ta získala za drezuru 45,1 trestných bodů, k čemuž přidala 11,2 trestných bodůterénní jízdy a dalších 12 za tři chyby na parkuru.

„V krosu byl Lasing naprosto skvělý, nikde nekoukal a šel do všeho s velkou chutí. Sice měl za čas, ale přesto to byl nejlepší výsledek. Časový limit nikdo nestihl,“ doplnila Eliška Opravilová.

V maďarské Dunakeszi se dále v CIC3* představil Martin Maivald. Ten dokončil terénní jízdu bezchybně, jen za překročený čas. Podobně jako Eliška Opravilová chyboval třikrát na parkuru, což v konkurenci dalších startujících na přední místa nestačilo.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE