reklama 11B

Teamová soutěž propojuje disciplíny i kategorie

Ve čtvrtek 8. září začaly v Martinicích závody Czech Equestrian Masters, které spojují skoky a drezuru. Také spojují jezdce různých věkových kategorií ve speicálním hodnocení týmů. Více se dočtete v tiskové zprávě, kterou přinášíme níže...
09.09.2016 13:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: CEM

Celé znění tiskové zprávy CEM můžete číst zde:

V Martinicích jsme již zahájili druhý závodní den Czech Equestrian Masters. Kromě svých tradičních soutěží a úloh jsou nyní všichni jezdci zapojení i do týmové soutěže, která se setkala s výborným ohlasem jak u soutěžících, tak u jejich doprovodu. V tuto chvíli, po prvním závodním dni vede průběžné hodnocení tým ve složení Hakr z kategorie pony dětí, Halíková , účastnice seniorské Diamond Tour a  finalista Českého drezurního poháru v kategorii Top Ten Cup, Knoflíček.
 
Losování týmu proběhl již ve čtvrtek, 8. září, kdy si děti z kategorie pony vylosovali své týmové „parťáky“ z kategorie drezury a parkúrového skákání. Tak vznikly tříčlenné týmy, který svým hodnocením v jednotlivých kolech sbírají cenné body pro svůj tým. V tuto chvíli jsou po prvním závodním dni ve vedení Daniel Hakr, Andrea Halíková a Michal Knoflíček. Kompletní tabulku najdete v příloze.
 
V rámci propojení jezdecké komunity vznikla ještě další zajímavá aktivita jako součást CEM. V sobotu, 10. září, každý pony jezdec možnost konzultace a krátkého tréninku se čtyřmi českými reprezentanty, za skokany s Jiřím Lužou a Zuzanou Zelinkovou, za drezuru s Terezou Hábovu a Hanou Vášáryovou. Tímto bychom chtěli těmto špičkovým jezdcům poděkovat za jejich ochotu a pomoc při naplňování jednoho z hlavních cílů CEMpropojení jezdeckých disciplín a komunity.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE