reklama 11A

Czech Equestrian Masters nabízí nabitý program

Dva týdny zbývají do největší jezdecké události letošní sezóny v České republice – Czech Equestrian Masters. Ve dnech 8. – 11. září 2016se setká jezdecká špička napříč drezurou, parkurovým skákáním a pony skákáním dětí v areálu Equitana Martinice...
25.08.2016 16:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Součástítak nabitého programu doplněného o týmovou soutěž budou i jezdecké show – American Miniatur Horses Show a „Koně v proměnách staletí“ v produkci společnosti Acaballado. K dispozici je také rozpis všech jezdeckých soutěží.
 
Přípravy Czech Equestrian Masters jsou již v plném proudu. Jezdecký areál Equitana Martinice se již připravuje, aby mohl kromě špičkového zázemí pro jezdce a nezapomenutelných sportovních zážitků nabídnout i bohatý doprovodný program. 
 
Již v sobotu, 10. září vystoupí v rámci zábavního programu American Minautur Horses. Toto samostatné plemeno koní, vedené celosvětově v plemenné knize, vám předvede například nástup a práci na ruce, skokovou práci, skok mohutnosti, cirkusové triky nebo zapřažení do speciálního kočáru.
 
Společnost Acaballado, která vystoupí v průběhu posledního dne CEM, v neděli 11. září, pozve diváky do historie chovu koní. Program Koně v proměnách staletí zobrazuje jednotlivé významné etapy lidstva z pohledu jezdce. Ukazuje vývoj oblékání a užití koně v jednotlivých historických obdobích, kdy součástí každého obrazu je vedle předvedení oděvu jezdce, jeho zbraní a také případné užití jeho výzbroje.
 
Kromě podrobného programu všech závodních dní najdete na webových stránkách CEM také finální rozpis všech jezdeckých soutěží.
 
 
Veškeré další informace vám pravidelně budeme avizovat a najdete je na našem webu www.czechequestrianmasters.cz.
 
Zdroj: Tisková informace CEM



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE