reklama 11D

Světovou jedničkou i v novém roce Scott Brash

Britský jezdec Scott Brash se i nadále drží na postu světové jedničky ve skokovém FEI žebříčku. Po započtení všech bodů ke konci ledna 2016 momentálně vede o 57 bodů. Velký vzestup však zaznamenal Aleš Opatrný a je skoro v elitní stovce!...
08.02.2016 20:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na předních místech ve světovém žebříčku na konci ledna příliš nedošlo. První čtyři pozice totiž zůstaly beze změny, byť bodové rozdíly se v některých případech téměř smazaly. Elitní trio tak složení Scott Brash (2895), Simon Delestre (2838) a Kent Farrington (2755). Posun o tři příčky na aktuálně šesté místo učinil Christian Ahlmann, naopak o dvě místa níže na aktuálně sedmou pozici se propadl Gregory Wathelet. To byly největší posunyelitní desítce.

českých jezdců se díky zahraničním startům posouvá výše Aleš Opatrný, až se skoro dostal do elitní stovky! K tomu mu chybí jen kousek, momentálně totiž poskočilpůvodní 133. pozice na aktuální 102. příčku. Na kontě aktuálně 1265 bodů. U ostatních českých jezdců se body ani umístění téměř nezměnily, neboť momentálně pravidelně nestartují na větších mezinárodních závodech.  

Na kompletní žebříček se můžete podívat ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE