reklama 11D

Vedení světového žebříčku převzala Bröring-Sprehe

Německá dvojice Kristina Bröring-Sprehe a Desperados FRH, stříbrní medailisté z olympijských her 2012, se posunula na konci měsíce ledna na vedoucí příčku světového FEI drezurního žebříčku a odsunula Charlotte Dujardin s Valegrem na místo druhé...
05.02.2016 06:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Dvaceti devítiletá Bröring-Sprehe a 15letý hanoverský hřebec Desperados FRH se na první místo FEI Světového drezurního žebříčku dostali poprvé ve své kariéře a přerušili tak 30měsíční vládnoucí období DujardinValegrem.

Bröring-Sprehe, kteráDesperadem vybojovala také zlatou medailidružstvech a stříbrojednotlivcích na Alltech FEI Světových jezdeckých hrách 2014, mimo jiné reprezentovala drezurní jezdcecelého světa při návštěvě Prezidenta Mezinárodního olympijského výboru Thomase Bachaústředí FEI v Lausanne v listopadu minulého roku.

Jezdkyně také hovořila o tom, že jezdectví je jediným olympijským sportem, kde soutěží společně ženy i muži. Prohlásila také, že: „Člověk musí trochu dospět, aby si uvědomil, jak výjimečné to je. A je to také jedenmnoha důvodů, proč je jezdecký sport tak populární mezi ženami všeho věku.“

Bröring-Sprehe a Desperados FRH mají momentálně 68bodový náskok na DujardinValegrem. Třetí příčka patří čtyřnásobné držitelce zlaté olympijské medailedružstvech, Němce Isabell Werth s Don Johnson FRH.

Kompletní žebříček najdete ZDE

Zdroj: www.fei.org




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE