reklama 11D

Světovému poháru spřežení vévodí Boyd Exell

Suverénní výkony v rámci letošního ročníku Světového poháru v disciplíně spřežení podává loňský vítěz celkového seriálu Boyd Exell z Austrálie. Na kontě má připsán maximální počet bodů a ze šesti kol dokázal čtyři, kterých se zúčastnil, vyhrát…
01.01.2016 08:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto Jezdci.cz

Boyd Exell vítězstvímMechelenu jen potvrdil svoji skvělou formu a i přes vítězství si na konto již nepřipsal žádný bod navíc. Jezdci spřežení totiž bojují celkemsedmi kolech a počítají se jim pouze tři nejlepší výsledky. Vzhledemtomu, že australský zástupce již počtvrté zvítězil, na kontě měl již předtím maximální počet bodů, které může získat. Je tak zcela jasné, že do finále nastoupíprvní pozice díky 30 bodům na kontě.

Druhý umístěnýMechelenu o body nebojoval, sedmibodový zisk tak pomohl německému jezdci Georg von Steinoviprůběžné čtvrté příčcerámci žebříčku. Na kontě 13 bodů. Mezi ním a vedoucím jezdcem jsou dva holandští zástupci. Druhý je průběžně Ijsbrand Chardon, který sice nepředvedlMechelenu nejlepší výsledek, ale již předem měl na kontě 27 bodů za dvě první a jedno druhé místo. Třetí je aktuálně Koos de Ronde, a to s 21 body.

Kompletní žebříček před závěrečným kolemLipsku naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE