reklama 11A

Světový pohár spřežení v Mechelenu pro Exella

Závěrečnou soutěží celých mechelenských závodů bylo ve středu 30. prosince další kolo Světového poháru ve spřežení. Ve večerních hodinách si pro vítězství dojel australský reprezentant Boyd Exell, který dokončil zhruba s třísekundovým náskokem…
30.12.2015 23:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Boyd Exell se stal posledním vítězem mechelenských závoduBelgii, když zvítězildalším kole Světového poháru spřežení při CAI-W. Jednalo se o poslední ze tří disciplín, která dosud neznala vítěze mechelenského kola. Dále se konal Světový pohár ve skocích a voltiži.

Do druhého kola pro elitní trojici nakonec postoupili Boyd Exell, úterní vítěz Koos de Ronde a také německý reprezentant Georg von Stein. Jako poslední nastupoval na start právě Boyd Exell a znal tak výsledky svých soupeřů. Dokázal na výbornou využít této výhody i svých zkušeností a se zhruba třívteřinovým náskokem si dojel pro vítězství. Jeho čas po dvou kolech se zastavil na hodnotě 252,54 vteřiny, a to včetně pětivteřinové penalizace.

Stejně tak pět trestných vteřin si připsal druhý umístěný Koos de RondeNizozemí. Jeho výsledný čas nakonec činil 255,45 vteřiny. O dalších pět vteřin více potřebovaldokončení Georg von Stein. I tento reprezentant inkasoval pět trestných vteřin.

Celkem do prvního kola nastoupilo osm závodníků. Nikomu ze startujících se nepodařilo projet trasu bezchybně a obdrželi penalizaci.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE