reklama 11D

Sunshine Tour 2016 začala soutěžemi pro mladé koně

Ve španělském Vejer de la Frontera začala více než měsíční série skokových závodů známá pod názvem Sun Shine Tour. První závody se konají od 16. do 21. února a Česká republika má na nich své zastoupení. O průběhu prvního dne se dočtete níže…
17.02.2016 15:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: Emma de Moussac a Brighton Bay - archiv jezdkyně

V úterý 16. února odstartovala již tradiční zimní Sun Shine Tour, která se každoročně koná ve španělském Vejer de la Frontera. V letošním ročníku uvidí diváci české reprezentantky Annu Kellnerovou a sestry Emmu a Charlotte Augier de Moussac.
 
První mítink pět týdnů trvající série by zahájen soutěžemi CSIYH pro mladé koně a v nich se na kolbiště podívaly Emma de Moussac a Anna Kellnerová.
 
Emma de Moussac sedlala šestiletého hřebce Brighton Bay v soutěži právě pro koně narozené v roce 2010, která byla rozdělena na oddělení A a B s naprosto shodnými technickými parametry.  Dvojice překonala parku bez trestných bodů, a protože pouze ty rozhodovaly o pořadí, umístila se na prvním sdíleném místě se všemi bezchybnými jezdci, kterých bylo bez mála šedesát
 
Druhým koněm, kterého přihlásila Emma de Moussac do této soutěže byla klisna Miss Pepper Pots, s kterou však soutěž nedokončila.
 
Stejný scénář pak mělo také dvojí účinkování Anny Kellnerové v soutěži pro sedmileté koně. S belgickým valachem Dysart van T&L překonala kurz bez zaváhání a obsadila sdílené první místo. Druhou jízdu s Caramiou La Hermosa nedokončila.
 
Skladbu soutěží při středečním programu se opakujetedy na pořadu jsou soutěže CSIYH pro 5 – 7leté koně. O jejich průběhu vás opět budeme informovat.
 
Výsledky ze Sunshine Tour 2016 jsou k nahlédnutí ZDE 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE