reklama 11C

Středočeši ovládli skokové MČR družstev 2018

ikonka

V sobotu 28. července se ve Zduchovicích jelo druhé a zároveň závěrečné kolo MČR družstev v parkurovém skákání. Z vítězství se radoval středočeský tým s číslem 1, navíc Středočeši získali i třetí příčku za stříbrnou severní Moravou.
28.07.2018 19:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: Patricie Mazuchová
 
Středočeské družstvo číslo jedna vyhrálo dvoukolové mistrovství České republiky. Tým ve složení Andrea Halíková s Omard Lottie, Iva Holíková s Douglasem-S, Denisa Vegrichtová na Titanovi a Sofie Najmanová na Princess dokončilo oba parkury pouze se 4 trestnými body. V prvním kole se škrtaly trestné body Sofie Najmanové, napodruhé se nepočítalo skóre Denisy Vegrichtové. Výborně si vedla Andrea Halíková s dvěma nulami.
 
Druhé místo obsadilo družstvo severní Moravy 2. Za ně startovaly Tina Šalková na Digerovi, která zajela dvě čistá kola, Nina Kaločová s Schicki Micki, Kateřina Kubrická se Šejnou a Lucie Strnadlová na koni Labirint 1. Celkem nasbíraly 9 trestných bodů.
 
Bronz si s třemi chybami odvážejí další jezdci středočeské oblasti. Družstvo startovalo ve složení Přemysl Adam a Camouflage, Lenka Jirušová Kabátová s Indoctrou, Ondřej Potluka na Land Masterovi a Josef Lánský s Commodorem. V tomto celku dokonce dvě dvojice nechybovaly vůbec, a to Přemysl Adam a Camouflage a Lenka Jirušová Kabátová s Indoctrou.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů níže



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }