reklama 11B

MČR jednotlivců vede po dvou kolech Motyguine

ikonka

Sergei Motyguine je jediným jezdcem, který po čisté první části zdolal ve Zduchovicích při mistrovství České republiky bez trestných bodů také druhé kolo. To se konalo v sobotu 28. července, stejně jako druhé dějství soutěží v dalších kategoriích.
28.07.2018 16:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Foto: Patricie Mazuchová
 
V sobotu 28. července se ve Zduchovicích odehrála druhá kola soutěží MČR mladých jezdců, žen a jednotlivců. V nejvyšší obtížnosti, tedy v jednotlivcích, čekal účastníky parkur s překážkami do 145 cm. Tři dvojice jej překonaly bez trestných bodů, jen jedna z nich si však nepřinášela z prvního kola žádné bodové zatížení, a to Sergei Motygin a Dylan. 
 
Na paty mu šlapou Ondřej Pospíšil s Einfachem a Karel Polák s hřebcem Empire 1, kteří mají oba pouze 2 trestné body. Následují je Jan Malý se Zarthagem BR Z, Zuzana Zelinková s Kleiner Lordem a Jiří Hruška s Oridou M. Ti mají všichni po jedné chybě.
 
To v soutěži mladých jezdců jsou hned tři jezdkyně, které prozatím ve dvou kolech neinkasovaly ani jediný bod. V průběžné výsledkové listině jsou seřazeny následovně: Antonia Sabathilová a Antalia, Kateřina Kučerová a Anabel vant Kathof a Anna Heldová s Cara Miou III. Čtvrtá je s jedním trestným bodem Žaneta Pokorná s Chaccia Simonou. Kateřina Tomanová na Chacco Gold je pátá s jednou chybu.
 
V soutěži žen není vůbec nic jasné. Čistě zvládlo totiž obě kola sedm z nich. Lucie Strnadlová s Carinou a s Fall River, Iva Holíková s Normanem, Nicola Grünthalová s Carefulem Z, Kateřina Bardonová na Hilary, Andrea Halíková na Colletě, Šárka Pospíšilová s Garistou a Michaela Refková s Grace Federicou.
 
Třetí kola všech mistrovských soutěží jsou na programu v neděli 29. července a všichni jezdci v něm mohou startovat pouze s jedním koněm.
 
Výsledky z MČR ve Zduchovicích najdete v záznamu závodů níže



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE