reklama 11D

Zduchovické MČR vede po prvním kole Malý

ikonka

Úvodní kola mistrovských soutěží absolvovaly v pátek 27. července kategorie mladých jezdců, žen, jednotlivců i družstev. Nejnáročnější zkouška čekala na jednotlivce, kde páteční kolo ovládl Jan Malý v sedle Zarthaga BR Z…
27.07.2018 20:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

První kolo v rámci kategorie jednotlivců dokázaly překonat bez zatížení trestných bodů čtyři dvojice. Ve vedení je po pátečním program Jan Malý v sedle Zarthaga BR Z. Druhá průběžná příčka patří Janovi Chýlemu, a to spolu s Cool Paradisem. Elitrní trio uzavírá Sergei Motyguine spolu s Dylanem. Obhájkyně titulu z roku 2018 Zuzana Zelinková zaznamenala v sedle Kleiner Lorda v pátečním kole jednu chybu.

Mladí jezdci se představili na překážkách vysokých 135 cm, kde se nejvíce dařilo Kateřině Kučerové, která se tak spolu s Anabel Van’T Kathof postavila do vedení. Mezi ženami předvedla nejlepší výkon Barbora Vojtková, a tak spolu s Etcetery nastoupí do sobotního druhého kola ze zlaté příčky.

Shodné čtyři trestné body počítají po prvním kole tři družstva. Dělené průběžné první místo tak obsazují družstva B2 ve složení Adam Přemysl, Lenka Jirušová Kabátová, Ondřej Potluka a Josef Lánský spolu s B1, v jehož barvách startují Denisa Vegrichtová, Andrea Halíková, Iva Holíková a Sofie Najmanová a v neposlední řadě družstvo C1 na startu s Filipem Žlábkem, Jakubem Štěrbou, Jiřím Tmějem a Václavem Horkým.

Kompletní výsledkové listiny z prvního dne najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...

Foto: Patricie Mazuchová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE